Pravila igre

Pravila igre

kontaktKupac je suglasan da snosi punu odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak fotoaparata dok je u njegovom posjedu u bilo kojem trenutku iznajmljivanja.

Kupac prilikom iznajmljivanja aprata mora dati na uvid važeći dokument (osobnu kartu/putovnicu - privatna osoba) / (ime, adresu, OIB - za tvrtke).

Kupci koji fotoaparate vrate u neupotrebljivom stanju ili oštećene će snositi štetu u iznosu od 350 kuna koje će biti naplaćene na kreditnoj kartici kupca. Za fotoaparate koji su izgubljeni ili ukradeni kupci će snositi trošak od 700 kuna na njihovim kreditnim karticama. Fotoaparati moraju biti vraćeni u dogovorenom roku, u protivnom će se svaki dodatni dan računati po važećem cjeniku. Ukoliko se fotoaparat ne vrati unutar pet dana od dogovorenog roka bez dodatnog obrazloženja, kupac će biti prijavljen policiji s danim podacima.

Kupac je suglasan da Mudri Brk neće biti financijski odgovoran ukoliko je došlo do kvara na fotoaparatima tijekom iznajmljivanja. Prilikom iznajmljivanja fotoaprata, kupac pristaje na gore navedene uvjete ugovora.