Proizvodi

  • Ako vas zanima neki drugi proizvod, kliknite na lijevi izbornik.

Diana F+ (lomografija)

Analogna ikona 60-tih, ljubimica svih otkvačenih fotografa, karizmatična je Diana F+, koja je reinkarnaciju doživjela 2007. godine. Kraljica lo-fi fotografije zadržala je sve bitne karakteristike, od laganog kućišta i jednostavnog okidača do neočekivanih boja. Sanjive i fantastične fotografije Dianina su karakteristika. Fotoaparat za sve koji se žele iskušati u lo-fi umjetničkim fotkama ili one koji se dvoume kupiti fotoaparat, da prvo isprobaju funkcionalnost. Otkrijte umjetnika u sebi i muze u drugima.

Filmski format: 120
Veličina: 12.5cm x 9.5cm x 7.6cm
Varijabilni okidač (danju i "B" za neograničeno duge ekspozicije)
12-shot (5.2x5.2cm), 16-shot (4.2x4.2cm), i beskrajna Panorama (4.6x4.6cm) formata
Izmjenjivi objektiv za super-širokokutne snimke
Dvije brzine okidanja - Odaberite između "N" za normalne dnevne snimke ili "B" za neograničeno unutarnje i noćne fotografiranje
Dvije veličine fotki - Odaberite između 12 većih okvira snimaka (5.2x5.2cm) ili 16 manjih četvrtastih fotki u klasičnom Diana formatu (4.2x4.2cm)!
Pinhole Funkcija - budite old-school, izvadite leću, postavite blendu na super-mali pinhole i fotkajte meko fokusirane, super širokokutne fotografije.
Panorama - koristite ovu postavku s manjim formatom fotke (4.2x4.2) takda da kadrirate jedan kadar do drugog i stvarate nepreglednu panoramu.
Zaključavanje okidača i rupa za stalak su također prilagođeni na ovoj Diani.

Tutorial: Uputstva

Cijena najma:
Tjedan dana rentanja = 100 kuna (+ Diana F+ flash gratis)


diana

diana

Želite i film / flash / razvijanje?