Oduševi ekipu

Ponuda

KORPORATIVNI EVENTOVI
Ako radite eventove za važne klijente, sigurno vam je stalo da nisu monotoni i da se idejno ne ponavljaju. Želite li razveseliti sve prisutne simboličnim poklonom na samom početku večeri, priuštite im fotografiranje s vašim domaćinima, direktorima, poznatim osobama s brandiranom pozadinom koja zasigurno neće završiti u prvoj ladici idućeg jutra.
Mogućnost dodatnog brandiranja vašeg klijenta uz posebne uložne kartice, prozirne kuverte i kartone s vašim logom i informacijama.

ŽURKA, PARTY, TULUM / KLUBOVI
Ukoliko ste vlasnik kafića ili kluba koji često radi tulume, napravite svoj "Wall of Fame".
Zabilježite sve vama drage goste ili vjernu klijentelu s počasnom fotkom na zidu koja sutra ujutro neće izgledati ni približno smiješna kao noć prije.

FESTIVALI
Možete osigurati vašim posjetiteljima i dodatnu ponudu festivala, uz predivne instant i lomo fotografije s vašim logom koje će zasigurno još dugo držati na zidu podsjećajući se na lijepe dane.

CRVENI TEPISI / MODNE REVIJE
Imate crveni tepih, imate zvijezde, ali nemate fotoaparate koji će ovo nezaboravno događanje zabilježiti zauvijek? Javite se nama i oduševite goste.

VJENČANJA/ ROĐENDANI / DJEVOJAČKE / MOMAČKE
Organiziraš vjenčanja i ponudio bi mladencima nešto kreativnije od zajedničkog skoka u vis? Na fotografijama s rođendana uvijek imaš zatvorene oči, netko drugi puše u tvoju tortu prije tebe, a sve fotke nakon 23 h su mutne i pune čudnih likova? Javi se, ponekad nas nazovi...

ŠKOLE & VRTIĆI
Prvi dan je prvi dan. Nema kopromisa. Fotka mora biti najbolja.

POSEBNE PRILIKE (FOTKANJE S DJEDA MRAZOM)
U shopping centru organizirate fotkanje sa zvijezdom/djedom Mrazom/Sašom, Tinom i onim trećim? Mi fotkamo za vas.